Poppy’s organiseert op 6 februari a.s. een inspiratie-avond met als thema “levenslessen na kanker” 

Op 4 februari is het Wereldkankerdag: een moment om stil te staan bij de impact van kanker. 

Als je de diagnose kanker krijgt of als iemand die je liefhebt ziek wordt dan heeft dat een grote impact op je leven. Ziek zijn kost heel veel en iedere fase brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Niet alleen voor degenen die zelf geraakt wordt, ook voor zijn/haar naasten. De keerzijde is dat het je ook altijd iets oplevert. Dit zijn vaak harde lessen, die uiteindelijk kunnen zorgen voor mooie inzichten. 

Veel mensen geven aan dat zij na de ziekte heel anders in het leven staan. Bewuster omgaan met hun tijd, met de mensen om hen heen. Of dat ze juist meer voor zichzelf kiezen in plaats van voor anderen. Weer een ander heeft geleerd dat je aanpassingsvermogen veel groter is dan je vooraf denkt. Een weduwnaar vertelde dat hij heeft geleerd dat de steun die je kunt geven aan een zieke partner beperkt is. Je partner moet immers afscheid nemen van alles in het leven, die doet dat toch alleen en jij leeft verder.  

Hoe is dat voor jou? Welke levensles(sen) heb jij geleerd? Wat doe je nu anders dan voor je ziekte? Of wat heeft de ziekte van je naaste jou geleerd?  

In het kader van Wereldkankerdag organiseert Poppy’s op dinsdag 6 februari een interactieve inspiratieavond met als thema levenslessen. Er is volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en te delen. Wil je het liever bij jezelf houden dan is dat ook prima, alles is goed. Iedereen is van harte welkom.  

Meer informatie en aanmelden kan hier