Bij Poppy’s ben je te gast in een prettige, huiselijke omgeving. Je kunt gewoon binnenlopen of meedoen aan een van onze activiteiten. We bieden een plek aan iedereen die direct of indirect geraakt is door kanker, om op verhaal te komen of  je verhaal te vertellen en ervaringen te delen met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Of simpelweg om je hoofd leeg te maken door bijvoorbeeld een yogales of klankschalenconcert te volgen of mee te doen aan ons Beweegprogramma of een creatieve activiteit zoals tekenen en schilderen.

Bij Poppy’s is er ruimte voor ontmoetingen en samenzijn. Bekijk onze kalender voor informatie en aanmelding.  Er is een gezellige huiskamer en we hebben activiteitenruimten voor workshops, lezingen en cursussen. Tijdens onze openingstijden ben je altijd welkom voor een kop koffie en een luisterend oor.

Poppy’s is gevestigd in het centrum van Oosterhout, aan de Mathildastraat 69. Onze gasten komen uit de hele Amerstreek en omstreken en we verwelkomen ook heel graag inwoners van omliggende gemeenten. Het huis is goed toegankelijk voor mindervaliden en makkelijk te bereiken aan de rand van het centrum, naast het busstation.

De inrichting is tot stand gekomen dankzij gulle sponsoring, de inzet van onze vrijwilligers, en met de hulp van professionals die Poppy’s een warm hart toedragen.

Een greep uit foto’s voor een indruk: