We bieden een veelzijdig programma van activiteiten: bewegen, ontspannen, creatieve expressie, ontmoeting en informatie-bijeenkomsten. In de kalender hieronder vind je onze activiteiten. Als je klikt op de activiteit in de kalender lees je meer informatie en kun je je aanmelden. Met de pijltjes links en rechts bovenin kun je per maand de kalender inzien. Daarnaast organiseren we een aantal doorlopende activiteiten:

  • Poppy’s Beweegprogramma bij Willemsen Sport; een of twee keer per week sporten onder begeleiding van een oncologisch opgeleid sportinstructrice om weer vertrouwen te krijgen in je lichaam en te bouwen aan je conditie en kracht. Daarbij zijn er tussentijdse meetmomenten en na het sporten doen we samen een drankje.
  • Poppy’s zwemuur iedere maandag van 10.30-11.15 onder begeleiding bewegen in het water.
  • Positieve Gezondheid gezondheid is meer dan je ziekte. In een 1 op 1 gesprek doen we een soort nulmeting. Daarbij kijken we naar wat er nog wel kan, en wat je zelf kunt beïnvloeden om de kwaliteit van je leven te verbeteren..
  • Lotgenotengroepen: we hebben momenteel groepen voor palliatieve gasten, voor naasten van mensen die kanker hebben en voor nabestaandenOok organiseren we bijeenkomsten voor borstkankerpatiënten samen met de Borstkankervereniging en prostaatkanker samen met Prostaatkankerstichting.
  • Psychosociaal Consult over hoe om te gaan met de gevolgen van kanker zoals emoties en gedachten die alle kanten op gaan. Helga Beekers is psychosociaal therapeut en ervaringsdeskundige. Ze biedt ondersteuning voor jou en je naasten.

Als je interesse hebt in een van bovenstaande doorlopende activiteiten kun je een afspraak maken via info@inloophuispoppys.nl. Vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer en de activiteit. 

Let op:  Sommige activiteiten zijn geliefd en snel volgeboekt. We willen deze graag aan al onze gasten aanbieden. Daardoor kan het zo zijn dat je reservering door ons wordt geannuleerd omdat je al eerder hebt deelgenomen. Als een activiteit is volgeboekt kunnen we je op de reservelijst plaatsten.  Stuur een mail met daarin je naam en telefoonnummer aan: info@inloophuispoppys.nl. Bij een afzegging nemen we contact met je op en kun je alsnog meedoen.

Klik hier om je reserveringen te bekijken

Kalender