Poppy’s Centrum voor leven met en na kanker wordt niet ondersteund door de overheid en is volledig afhankelijk van sponsoring en donaties van bedrijven, organisaties, fondsen en particulieren. Elk jaar hebben we € 50.000 euro nodig. We streven naar een structurele basis voor onze fondsenwerving, zodat we meer financiële zekerheid hebben en ons werk: psychosociale ondersteuning bieden aan mensen die leven met en na kanker, hun naasten en nabestaanden, kunnen blijven doen en verder kunnen uitbreiden. Want de cijfers liegen er niet om, steeds meer mensen worden getroffen door kanker. En daar hebben we jouw hulp ontzettend hard bij nodig. 

we hebben de Club van 100 opgericht. We zoeken ondernemers/directieleden die bereid zijn om Poppy’s gedurende minimaal drie jaar financieel te ondersteunen. Ieder jaar doneren zij 500 euro aan Poppy’s. Deze gift is aftrekbaar van voor de belastingen omdat Poppy’s een anbi status heeft.  

Ook werkgevers krijgen te maken met kanker, als een medewerker ziek wordt of een van zijn naasten dan heeft dat impact op de werkomgeving. Poppy’s biedt ondersteuning aan de medewerkers maar kan ook de werkgevers adviseren tijdens informatiebijeenkomsten of individueel als zij vragen hebben. Ieder lid van de club van 100 krijgt een reversspeldje en de naam van het bedrijf wordt toegevoegd op het bord in ons Centrum en op de website. 

Wil je meer weten? Mail dan naar info@inloophuispoppys.nl