Poppy’s Centrum voor leven met en na kanker wordt niet ondersteund door de overheid en is volledig afhankelijk van sponsoring en donaties van bedrijven, organisaties, fondsen en particulieren. Elk jaar hebben we € 50.000 euro nodig. We willen graag een structurele basis creëren in onze fondsenwerving, zodat we meer financiële zekerheid hebben en ons werk: psychosociale ondersteuning bieden aan mensen die leven met en na kanker, hun naasten en nabestaanden, kunnen blijven doen en verder kunnen uitbreiden. Want de cijfers liegen er niet om, steeds meer mensen worden getroffen door kanker. En daar hebben we jouw hulp ontzettend hard bij nodig. 

Daarom richten we de Club van 100 op. We zoeken ondernemers/directieleden die bereid zijn om Poppy’s gedurende minimaal drie jaar financieel te ondersteunen. Ieder jaar doneren zij 500 euro aan Poppy’s. Deze gift is aftrekbaar van voor de belastingen omdat Poppy’s een anbi status heeft.  

Ook werkgevers krijgen te maken met kanker, als een medewerker ziek wordt of een van zijn naasten dan heeft dat impact op de werkomgeving. Poppy’s biedt ondersteuning aan de medewerkers maar kan ook de werkgevers adviseren tijdens informatiebijeenkomsten of individueel als zij vragen hebben. Ieder lid van de club van 100 krijgt een reversspeldje en de naam van het bedrijf wordt toegevoegd op het bord in ons Centrum en op de website.  

Een belangrijke bron van inkomsten zijn donaties en sponsoring. We zijn erg blij met onze donateurs en sponsoren.

Eenvoudig online steunen?
Dat kan via het onderstaande formulier. Eenmalig, maandelijks of jaarlijks. Met een bedrag dat je zelf kiest. Je ontvangt direct een bevestiging die voor eventuele belastingteruggave te gebruiken is. Wat je hulp ook is, wij en onze gasten zijn er blij mee. Alvast heel hartelijk bedankt!Wil je liever handmatig een schenking/donatie doen? Dat kan door overboeking van het bedrag op NL81 RABO 0187 4646 77  t.n.v. Stichting Inloophuis Poppy’s in Oosterhout.