Poppy’s heeft vorig jaar een vliegende start gemaakt in buurgemeente Dongen. Margreet Jansen-Verbunt en Olga van Vugt, twee Dongense gasten, organiseerden in hun woonplaats diverse activiteiten voor mensen die leven met en na kanker. Vooral de kookavond met naasten en de kookworkshop over Chinese voedingsleer trokken veel belangstelling; beide activiteiten waren snel volgeboekt. Het initiatief bleek een succes. Nieuwe mensen leerden het werk van Poppy’s kennen én weten nu ook de weg naar ons centrum in Oosterhout te vinden. Dat is mooi, want er is zoveel hulp en ondersteuning mogelijk als je geraakt bent door kanker.

Met Poppy’s in Dongen voorzien we in een behoefte. Daarom is besloten dat we doorgaan met activiteiten in en voor Dongen. We zijn heel blij dat Margreet en Olga daarbij ondersteuning krijgen van Monique Hendriks. Monique heeft aangeboden de rol van procesbegeleider op zich te nemen en te gaan bouwen aan een team voor Dongen. Monique heeft haar eigen communicatieadviesbureau, was voorzitter van het vrouwennetwerk Donna Dongen en stond aan de basis van het culinaire event ProefDongen. Daarmee heeft ze een mooi netwerk wat goed van pas komt bij het verder uitbouwen van Poppy’s in Dongen.

En ondertussen staan we niet stil. De eerstvolgende avond ‘Koken met naasten’ bij Natuurlijk Henriëtte in Dongen staat bijvoorbeeld alweer gepland op woensdag 22 mei.  Aanmelden kan via de website. Graag tot dan!