Leefstijl en kanker met ZoHealthy, in samenwerking met Poppy’s

Om je leven na kanker weer op te kunnen pakken is het belangrijk weer vertrouwen te krijgen in je lijf, weer regie te nemen en te werken aan je herstel. Ook zul je er alles aan willen doen om te voorkomen dat je opnieuw kanker krijgt. Een gezonde leefstijl speelt hierbij een grote rol. 

Met het programma Leefstijl en kanker, waaraan Poppy’s ook een bijdrage levert, wil ZoHealthy Leefstijl & Preventie je ondersteunen bij het vinden van een (nieuwe) balans en het accepteren van je nieuwe ik. Daarin word je begeleid door een ervaren leefstijlcoach met een opleiding in leefstijlcoaching bij kanker. Alle aspecten van een gezonde leefstijl komen tijdens het programma aan bod: je lichamelijke gezondheid en jouw kwaliteit van leven op sociaal, emotioneel en geestelijk vlak. 

Het programma duurt 10 maanden en bestaat uit individuele gesprekken en groepsbijeenkomsten. De bijeenkomsten vinden plaats bij ZoHealthy Leefstijl & Preventie in De Gekroonde Bel in Oosterhout. Je kunt in december starten met de intake. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Meer informatie over het programma of over hoe je je kunt aanmelden is te vinden op https://www.zohealthylife.nl/leefstijl-en-kanker/