Wees welkom op 25 april vanaf 19.00 bij ZoHealthy in Oosterhout 

Helaas hebben veel mensen last van Neuropathie ten gevolge van behandelingen tegen kanker die schade veroorzaken aan je zenuwen waardoor ze minder goed  werken. Je kunt last krijgen van pijn, doofheid, tintelingen en van problemen met de kracht en aansturing van je spieren: neuropathie. Vaak wordt er aan patiënten verteld dat er weinig tot niets te doen is aan neuropathie. Toch is behandeling van de klachten wel degelijk mogelijk. 

Dr. Michel Wagemans, Pijnarts in het Reinier de Graaf Gasthuis en Tom van Dasselaar, Onderzoeker Pijngeneeskunde bij het LUMC geven informatie Neuropathie die veroorzaakt is door Chemotherapie.  

Tijdens de informatieavond bespreken zij hoe deze vorm van neuropathie ontstaat en welke klachten daarbij kunnen passen. Daarnaast gaan zij uitgebreid in op de mogelijkheden om deze klachten te verminderen en te behandelen. Uiteraard beantwoorden ze alle vragen en geven ze simpele tips en tricks die je zelf kan toepassen.  

Je bent van harte welkom om deze avond bij te wonen bij ZoHealthy aan de Bredaseweg 106 in Oosterhout vanaf 19:00 uur, we starten om 19:30 uur. Na afloop kun je nog even napraten onder het genot van een drankje.  

Heb je belangstelling? Meld je dan hier aan