Wanneer

08/12/2017    
13:00 - 17:00

Waar

Hemaplein bij restaurant Arendsnest
arendshof, Oosterhout

Evenement type

Wil je een lichtje opsteken voor je dierbaren én Inloophuis Poppy’s steunen? Kom dan op 1 of 8 december naar het Hemaplein bij Restaurant het Arendsnest. Daar staat van 13.00 tot 17.00 uur een kraampje waar  de vrijwilligers van ‘Hoop Vrienden’ kaarsenzakken verkopen. Een kaarsenzak kost 2,50 euro. Je kunt kiezen uit kaarsenzakken die al beschreven en beschilderd zijn. Je kunt ook een kaarsenzak zelf decoreren, wat de zak heel persoonlijk en betekenisvol maakt. Materiaal daarvoor is aanwezig.


Poppy’s steunen
De opbrengst van alle verkochte kaarsenzakken gaat naar Inloophuis Poppy’s. Je steunt dus met je aankoop de koffie-inloop en het brede aanbod aan ontspannende en creatieve activiteiten, dat we kunnen realiseren dankzij de inzet van een mooie groep vrijwilligers. En dat komt uiteraard ten goede aan de gasten van Poppy’s, die geraakt zijn door kanker en het fijn vinden dat er zo’n fijne plek is waar je niets moet en waar je lotgenoten kunt ontmoeten.


Sfeervolle lichtjes
Op de Lichtjesavond – op 15 december van 18.00 tot 20.00 uur – zal Poppy’s de kaarsenzakken neerzetten op het Plein van Afscheid van begraafplaats Leijsenakkers aan de Veerseweg in Oosterhout. We vullen ze dan met wat zand en een groot waxinelicht. De lange sliert verlichte kaarsenzakken geeft een bijzondere sfeer, waarbij iedereen zijn eigen gedachten kan hebben. U kunt de kaarsenzak natuurlijk ook zelf meenemen naar de lichtjesavond.

De kaarsenzakken zijn ook te koop in het Inloophuis aan de Mathildastraat 31.