Verdubbelaar Nationaal Fonds tegen Kanker gehaald 

De vrijwilligers, gasten en ondernemers kwamen begin november in actie om geld in te zamelen voor Poppy’s. Op woensdag 8 november openden burgemeesters Marnix Bakermans van Dongen, Boy Scholtze van Drimmelen en Mark Buijs van Oosterhout de actieweek en ging de teller lopen. Het doel was om minimaal 15.000 euro in te zamelen via de special actiepagina.  

 Verdubbelaar  Het Nationaal Fonds tegen Kanker verdubbelt het bedrag met een maximum van 10.000 euro. Het bedrag op de actiepagina oversteeg de 10.000 euro en wordt dus verdubbeld. Ook op onze bankrekening ontvingen we donaties: daarmee komt het eindbedrag op 26.275 euro! Hiermee kunnen we onze gasten die leven met en na kanker blijven ondersteunen en wellicht ons aanbod nog verder uitbreiden.   

Club van 100 De Club van 100 werd aangevuld met 13 leden. Dit zijn bedrijven die Poppy’s meer jaren achter elkaar steunen waardoor er een steviger fundament onder onze organisatie komt te liggen.  

Onze dank gaat uit naar alle donateurs, leden van de Club van 100, gasten en vrijwilligers die deze actie mogelijk maakten. Levi verkocht samen met zijn moeder Angelique, een van onze gasten, eieren voor het goede doel, per doosje ging er een euro naar Poppy’s.