Hoi, ik ben Wendy van Hoogstraten. Sinds een paar maanden heb ik me aan mogen sluiten bij de groep vrijwilligers van Poppy’s. Het geeft me voldoening en dankbaarheid dat ik een deel mag uitmaken van deze bijzondere groep mensen. Mede doordat ik zelf in aanraking ben geweest met kanker (ruim een jaar geleden is mijn man overleden aan de gevolgen van galwegkanker), wilde ik me inzetten en mijn steentje bijdragen aan de goede initiatieven en activiteiten die Poppy’s te bieden heeft.

Ik mag dit doen middels de sociale media-kanalen van Poppy’s; Facebook en Instagram. Ik hoop dan ook dat ik op deze manier jullie interesse kan wekken om je in te schrijven voor activiteiten. Of loop eens binnen tijdens de vrije inloopdagen voor een kopje koffie en een goed gesprek met lotgenoten.

Warme groet,
Wendy