In de decembereditie van ‘Ropareader’, het officiële tijdschrift van de Roparun, krijgt ons Inloophuis prominente aandacht! Afgelopen voorjaar liep team 302, genaamd ‘Samen Sterk’ onder leiding van captain Ewout den Ouden, deze run speciaal voor Inloophuis Poppy’s. De opbrengst was maar liefst € 16.000, bestemd voor de inrichting van het huis. Een ongelooflijk resultaat.

De Roparun is een estafetteloop van ruim 500 kilometer. De route gaat van Parijs via Hamburg naar Rotterdam. Deelnemers vormen sportieve teams die lopend of fietsend geld inzamelen voor mensen met kanker. De Roparun is beroemd vanwege de diepgaande ervaringen die de sporters en hun goede doelen samen ervaren. De run staat dan ook bekend als een “avontuur voor het leven”

Onze Inloophuiscoördinator Joni Rappange hield ook na de loop contact met teamcaptain Ewout. Joni: “Door de Roparun ben ik er bewust van geworden dat Inloophuizen nog veel meer bekendheid mogen krijgen, zodat mensen weten wat wij kunnen betekenen en dat iedereen die geraakt is door kanker, welkom bij ons is. Wij zijn team 302 ontzettend dankbaar voor hun fantastische prestatie waar Poppy’s nog dagelijks plezier van mag beleven”.

Lees hieronder verder of klik hier voor een grotere versie.