December staat in het teken van licht 

De decembermaand staat bij Poppy’s bol van activiteiten.  

Zo verkoopt Poppy’s de kaarsenzakken voor de lichtjesavond op 16 december die  worden ontstoken op herdenkplaats Leijsenakkers in Oosterhout. Deze kaarsenzakken worden versierd en ter nagedachtenis aan een dierbare geplaatst. De kaarsenzakken kunnen ook meegenomen worden naar huis om in familiekring te ontsteken.   

Kerskaarten “Hoop is een lichtje in je hart”, is de tekst van onze kerstkaarten. Immers voor mensen die geraakt zijn door kanker is het belangrijk om hoop te hebben. Dat geldt ook voor hun naasten en nabestaanden. Poppy’s biedt informele psychosociale zorg aan hen. In ons centrum voor leven met en na kanker kunnen mensen uit de regio Amerstreek en Rijen en Dongen terecht voor contact met lotgenoten. Dat kan tijdens een kop koffie in onze gezellige huiskamer of tijdens een van onze activiteiten zoals yoga, wandelen, bewegen bij Willemsen Sport of tekenen en schilderen. Ook worden er regelmatig informatiebijeenkomsten georganiseerd over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kanker.

De opbrengsten van de kaarsenzakken en de kerstkaarten komen ten goede aan de activiteiten die Poppy’s organiseert voor de gasten. Deze zijn te koop op 29 november en 9 december tussen 14.00-16.00 uur op het plein tegenover de Hema in Oosterhout, bij Poppy’s op dinsdag en donderdagmiddag, en tijdens de Santarun op 10 december. De kerstkaarten zijn ook te koop op 18 december tussen 14.00 en 17.00 bij de ijsbaan op de markt in Oosterhout.  

De kaarsenzakken kosten €3,00 per stuk inclusief kaarsje en de kerstkaarten worden verkocht voor 5,00 per set van 9 kaarten. Voor meer informatie kijk op: www.inloophuispoppys.nl