Je partner heeft kanker. Wat nu?

Als jouw partner ziek is, ben jij vaak het eerste aanspreekpunt voor familie en vrienden. Er moet veel geregeld en georganiseerd worden, terwijl je geconfronteerd wordt met een situatie waar jij geen grip op hebt. Je kijkt machteloos toe hoe je partner het ziekteproces ingaat. Ondertussen ‘vergeet’ jouw omgeving te vragen hoe het met jou gaat. Men verwacht dat jij het allemaal wel regelt. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Oververmoeidheid ligt op de loer. Niet gek dat zo’n intensief proces iets bij jou teweegbrengt. Zeker als je je partner ziet veranderen. Sommigen gaan extreem veel zorgen, anderen trekken zich terug en weer anderen lopen over van gevoelens als angst, machteloosheid of boosheid. Wat jij ook doet, een veel voorkomende gedachte is dat jouw partner centraal hoort te staan en dat jouw proces niet relevant lijkt. Wij van Inloophuis Poppy’s vinden van wel. Want ook jij verdient aandacht!

Wat kunnen wij bieden? In de maanden maart en april heten we jou als partner van harte welkom in onze huiskamer. Geheel vrijblijvend en gratis. Wij bieden:

  • een luisterend oor van onze professionele vrijwilligers
  • contact met andere partners in een warme toegankelijke omgeving
  • een bibliotheek met informatieve boeken

En op 16 april schuift relatietherapeute en –psycholoog Mirella Brok aan. Dankzij haar praktijkervaring is zij een prettige sparringpartner in gesprekken over liefde en relaties. Wij kijken uit naar jouw ontmoeting!

Heb je behoefte om te sparren met iemand die jou begrijpt? Kom dan naar onze speciale partner-inloopochtenden op donderdagochtenden in maart en april 2020 tussen 10.00 en 12.00 uur. Waar? Mathildastraat 69 in Oosterhout. Liever eerst de sfeer proeven? Dat kan uiteraard ook. Om de drempel te verlagen, mag je natuurlijk ook iemand meenemen. Aanmelden is niet verplicht, maar mag via https://www.centrumpoppys.nl/activiteiten.