Datum/Tijd
03/08/2023
10:00 - 10:30

Locatie
Inloophuis Poppy’s

Categorieën


Echt even een moment voor jezelf

En wil jij ook kennismaken met voetreflexelogie? Zowel voor mannen als voor vrouwen. Dan nodig ik je uit, en bied ik je de mogelijkheid om dit te ervaren.

Voel je welkom voor een ontspannende voetreflexPlus massage waarbij je, op een verwarmde massage tafel toegedekt met een zachte deken, gemasseerd wordt met verwarmde olie terwijl er rustige muziek klinkt op de achtergrond.

Ik laat je met een ontspanningsmassage van 30 min heerlijk tot rust komen, waarbij tegelijkertijd de bloedcirculatie in je lichaam en jouw algehele gevoel van welzijn wordt verbeterd.

Wie ben ik:
In 2014 ben ik, Marja Waasdorp, begonnen met de opleiding transformatie coach. Een opleiding waarin je ontdekt dat lichaam en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Nadat ik hierin mijn richting heb bepaald, ben ik een opleiding voedingscoach gaan volgen met daarin opvolgend psyche en gewicht. Omdat mijn interesse ligt in het functioneren van het lichaam, de geest en de invloed van emoties.

Zoekende naar dat gene wat mij extra zou boeien kwam ik in aanraking met voetreflexelogie en de manier waarop alle lichaamsdelen in verband staan met onze voeten, inclusief de psyche.

Ik volgde daardoor een voetreflex opleiding gebaseerd op de traditionele Chinese en westerse wijze.
Dit is een therapeutische massagevorm en een bijzonder effectieve combinatie.

Tijdens de behandeling masseer ik bepaalde drukpunten onder je voeten en meridianen op je onderbenen. Deze staan in verbinding met het gehele lichaam, waardoor het zelf genezend vermogen van jouw lichaam wordt gestimuleerd. Hierdoor komen je lichaam en geest weer met elkaar in balans. 
De goede energie stroomt weer vrij door je lijf, waardoor jij je vitaler, gezonder en gelukkiger voelt. 
En dit alles gebeurt in een prettige en vertrouwde sfeer.

N.B Omdat ik ook de onderbenen masseer is het gemakkelijker om geen strakke broek aan te hebben!

Wees welkom!

Lieve groet, Marja

 

Reservering

Deze activiteit is volgeboekt.