Datum/Tijd
08/11/2022
13:00 - 14:00

Locatie
Willemsen Sport Oosterhout

Categorieën


Ik ben Ingeborg, werkzaam bij Willemsen Sport. Namens Willemsen Sport mag ik jou voor het volgende uitnodigen:
“1x per week op een vast moment gratis bewegen”.

Ben jij zelf geraakt door kanker en ben je wellicht het vertrouwen kwijtgeraakt in je lichaam? Of vind je het spannend om (weer) te gaan sporten tijdens of na jouw behandeltraject? En zou je maar wat graag willen werken aan je conditie en kracht?

Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik bied je namelijk aan om jou gedurende 12 weken te begeleiden in het sporten. Samen gaan wij in een klein groepje werken aan het vertrouwen van je lichaam, door verantwoord te bewegen en zodoende een betere conditie en kracht te krijgen. Dit doen we vast op dinsdag van 13.00-14.00u, waarvan drie kwartier bewegen en een kwartier napraten.  Hierbij zal een een gastvrouw/-heer van Poppy’s aanwezig want we vinden het belangrijk om onderling verbonden te blijven. Een eventuele consumptie is voor eigen rekening.

Wie ben ik: In de zomer van 2020 werd ook bij mij kanker geconstateerd. De ziekte heeft mij ertoe gezet mijn kantoorbaan op te zeggen en volledig in de fitness te gaan werken. Ik heb het diploma Fitness Trainer A behaald, maar wilde meer. Namelijk lotgenoten helpen om het vertrouwen in hun lichaam terug te winnen, door verantwoord te bewegen en zodoende een betere conditie en meer kracht op te bouwen. Sinds juni ben ik in het bezit van het diploma Fitness Trainer Oncologie.

Momenteel gaat alles goed met mij. Uit eigen ervaring weet ik dat een goede conditie je enorm kan helpen, niet alleen fysiek maar ook zeker mentaal.

Dus…ben jij zelf geraakt door kanker en lijkt het je wat? Twijfel dan niet en geef je snel op! De startdatum is 4 oktober maar je kunt ook gaandeweg instromen. Vanaf het moment dat jij start gaan de 12 sessies in.

Aanmelden kan eenvoudig door een mail te sturen naar info@inloophuispoppys.nl.

Vermeld hierbij je naam, adresgegevens, telefoonnummer en mailadres.

Poppy’s neemt contact met je op en zal met jouw toestemming jouw gegevens met mij delen. Van daaruit neem ik contact met je op en de rest wijst zich dan vanzelf. Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!