Wanneer

11/10/2023    
17:30 - 21:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Natuurlijk Henriette
Klein Dongenseweg 81, Klein-Dongen, Noord-Brabant, 5106 AB

Evenement type

Doe je mee op 11 oktober?

Samen ‘Natuurlijk’ koken met Poppy’s in Dongen

Ken je iemand die geraakt is door kanker en vind je het fijn om samen te koken met biologische producten? Op woensdagavond 11 oktober houdt Poppy’s in Dongen een kookavond voor naasten en hun partner, familielid of vriend(in). Je bent van harte welkom.

Henriette en Alfons van den Hoek

Bij Natuurlijk Henriëtte in Klein-Dongen gaan we onder leiding van Henriëtte van den Hoek aan de slag met producten van eigen bodem. Maar voordat we beginnen krijgen we uitleg over gezonde voeding. Hoe kun je genieten van heerlijk eten zonder strikte regels en toch meer energie krijgen? Nathalie Verdult, voedingsconsulent met een praktijk in Dongen, laat zien hoe je dat eenvoudig doet volgens de Chinese voedingsleer.

Nathalie Verdult

Menu

Henriëtte en Nathalie hebben samen een driegangenmenu met en zonder vlees samengesteld. Dat gaan de naasten samen maken en samen met de partners/familieleden/vrienden eten. Tussen de gerechten door is er uitleg over gezonde voeding. Als de naasten aan het koken zijn, verzorgt Alfons van den Hoek voor de partners/familieleden/vrienden een rondleiding in het voedselbos. De kookavond begint met een inloop vanaf 17.30 uur. Om 18.00 uur start het programma. We verwachten rond 21.00 uur klaar te zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteit is noodzakelijk, want er is beperkt plaats. Interesse? Meld je voor 4 oktober aan. Het is de bedoeling dat je maximaal één persoon meeneemt. Dat kan een partner zijn of bijvoorbeeld iemand die ook dicht naast iemand staat met kanker (familielid, vriend, collega). Voor deze activiteit vragen we een eigen bijdrage van 10 euro per persoon (diner inclusief drie drankjes).

Aanmelden kan via deze website. Ook kun je je dieetwensen en allergieën doorgeven in het vakje opmerkingen. Na aanmelding volgt meer informatie.

Achtergrond

In maart organiseerden Margreet Jansen-Verbunt en Olga van Vugt, twee Dongense gasten van Poppy’s Oosterhout, een informatieavond in De Cammeleur. Met als doel: laten zien welke ondersteuning er allemaal is als je te maken krijgt met kanker. Ook werden de wensen van Dongenaren geïnventariseerd. Tijdens deze avond zijn de eerste contacten gelegd en ideeën ontstaan voor een kookavond. Op woensdag 11 oktober is het zover!

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Natuurlijk Henriëtte, Nathalie Verdult –voedingsconsulent en de bijdrage van Roparun-team ‘t Halve Zolenlijntje. Dit team zet zich in voor de palliatieve zorg aan mensen die leven met kanker.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.