Wanneer

22/05/2024    
17:30 - 21:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Natuurlijk Henriette
Klein Dongenseweg 81, Klein-Dongen, Noord-Brabant, 5106 AB

Evenement type

Ken je iemand die geraakt is door kanker en vind je het fijn om samen te koken met biologische producten? Op woensdagavond 22 mei 2024 houdt Poppy’s in Dongen een kookavond voor naasten en hun partner, familielid of vriend(in). Je bent van harte welkom op 22 mei. 

Henriette en Alfons van den Hoek

Bij ‘Natuurlijk Henriëtte’ in Dongen gaan we onder leiding van Henriëtte van den Hoek aan de slag met ingrediënten van eigen bodem. Henriëtte heeft een driegangenmenu met en zonder vlees samengesteld. Dat gaan de naasten met elkaar bereiden. Ondertussen verzorgt Alfons van den Hoek voor de partners/familieleden/vrienden een rondleiding in de kas en het voedselbos. Daarna gaan we aan tafel.

Programma De deuren van Henriëtte’s kookstudio gaan om 17.30 uur open. Om 18.00 begint het programma. Tussen het hoofdgerecht en het nagerecht bezoekt een mystery guest de avond en hij zal ongetwijfeld voor een vrolijke noot zorgen. We verwachten rond 21.00 uur klaar te zijn.

Aanmelden voor deze activiteit is noodzakelijk, want er is beperkt plaats. Interesse? Meld je voor 15 mei aan. Je mag maximaal een introduce meenemen. Dat kan een partner zijn of bijvoorbeeld iemand die ook dicht naast iemand staat met kanker (familielid, vriend, collega). Voor deze activiteit vragen we een eigen bijdrage van 10 euro per persoon (diner inclusief drie drankjes).

Aanmelden kan hieronder. Wil je je dieetwensen en allergieën doorgeven in het vakje opmerkingen? 

Achtergrond Poppy’s in Dongen is een initiatief van twee Dongense gasten van het centrum Poppy’s in Oosterhout. In oktober organiseerden zij een eerste, succesvolle kookavond voor naasten bij Natuurlijk Henriëtte. Poppy’s is een centrum voor leven met en na kanker en ondersteunt bij het hervinden en versterken van de kwaliteit van leven; tijdens en na de ziekte. In het centrum aan de Mathildastraat 69 in Oosterhout zijn mensen uit de hele Donge- en Amerstreek welkom, dus ook uit Dongen.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door Natuurlijk Henriëtte en de bijdrage van Roparun-team ‘t Halve Zolenlijntje. Dit team zet zich in voor de palliatieve zorg aan mensen die leven met kanker.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.