Datum/Tijd
10/12/2022
15:45 - 18:00

Locatie
Markt oosterhout

Categorieën
Volgens inmiddels goede traditie wordt ook dit jaar weer de Rotary Santa Run gelopen.
Op zaterdag 10 december is het zover. Poppy’s is een van de goede doelen. Loop jij ook mee – voor Poppy’s?

December komt dichterbij. Voor veel mensen de maand van feest en cadeautjes, een maand van lekker eten. Maar óók de maand we net iets meer aan andere mensen denken. En… december is ook de maand van extra activiteiten in Oosterhout. Een van die fantastische activiteiten is De Santa Run, waarbij honderden mensen – verkleed als Kerstman – een tocht van drie kilometer lopen. Anders dan de naam doet vermoeden hoeft u niet te rennen. Wandelen mag ook!

Geraakt door kanker
Door mee te doen aan deze gezellige spectaculaire happening kunt u Inloophuis Poppy’s steunen. Poppy’s biedt een ontspannen ontmoetingsplaats voor mensen die geraakt zijn door kanker en hun naasten. Hier kun je ook even níet bezig zijn met ‘ziek zijn’. Het is een fijne plek waar je naartoe kunt gaan. Waar je kunt praten of zwijgen, huilen of lachen, deelnemen aan activiteiten. Een plek waar bijna alles kan en niets moet.

Loop voor Poppy’s
U begrijpt dat Poppy’s inkomsten nodig heeft om het inloophuis te kunnen voortzetten en activiteiten te kunnen blijven organiseren. Eerder dit jaar hebben we onze succesvolle spinning marathon BeneFiets gehouden. We hopen dat u ons ook nu weer steunt! Meld u aan als deelnemer van de Santa Run en kies voor Inloophuis Poppy’s als ‘uw’ goede doel. Hoe meer deelnemers er voor Poppy’s meelopen, hoe groter de opbrengst voor onze gasten!!

Zo werk het:
meld je aan via de website van Rotary Oosterhout 
– geef aan dat je voor Poppy’s loopt!
– koop voor 10 euro een Kerstman-pak

En kom op zaterdag 10 december 2022 naar de Markt in Oosterhout.
De warming up is om 15:45 uur, het startschot is om 16.00 uur. Graag tot dan!