Wanneer

19/04/2023    
14:00 - 15:30

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Museum MOYA
Wilhelminakanaal Zuid 104, Oosterhout , Noord-Brabant, 4903 RA

Evenement type

Vanmiddag is museum MOYA in Oosterhout uitsluitend geopend voor gasten van Inloophuis Poppy’s. Bij minimale inschrijving van 10 gasten krijgen wij een persoonlijke rondleiding door Geert Kollau door de 2 grote hallen vol moderne kunst.  Geef je snel op via: https://www.centrumpoppys.nl/activiteiten zodat we Geert kunnen vertellen met hoeveel mensen we komen. Er is parkeergelegenheid aanwezig.

MOYA is geboren uit de droom om een verandering in de kunstwereld te bewerkstelligen en om jonge kunst op de kaart te zetten. Met deze idealistische overtuiging ontvangt MOYA haar publiek met open armen.
In MOYA is voor ieder wat wils; de tentoonstellingen en de collectie van MOYA kenmerken zich door de diversiteit in kunst en haar makers.

Vanaf 16 april is er tevens de nieuwe expositie te zien van Barbara Broekmans(1955): “Proud to be soft”. Ze dompelt je onder met de meterslange kleurrijke en uitgesproken textielkunstwerken.  Als voorloper in de textielkunst heeft Broekman internationale erkenning verworven. Haar werk richt zich op universele thema’s als vrouw-zijn en verlies. Hiervoor maakt Broekman zowel gebruik van oldschool textiel verwerkingstechnieken alswel ‘State of the art’ weefmachines. Ook laat de nieuwe tentoonstelling werk zien van kunstenaars die zich tevens hebben beziggehouden met textiel en andere ambachtelijke technieken. Zo geeft ‘Proud to be soft’ u een gevarieerde kijk op de veelzijdige rijkdom van textiel als kunstvorm.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.