Wanneer

21/04/2017    
19:30 - 22:30

Waar

Verrijzeniskerk, Oosterhout
Vondellaan 43, Oosterhout, Noord-Brabant, 4904 BA

Evenement type

Benefietconcert
Inloophuis Poppy’s organiseert op vrijdag 21 april een benefietconcert met optredens van het Oosterhouts Mannenkoor, Gemengd Koor Chordanova en het strijkersensemble Camera Musicorum Bredana. Deze unieke samenwerking van de koren en het orkest wordt tot een muzikaal hoogtepunt gebracht in een gezamenlijk slotstuk.

Poppy's benefietconcertOnvergetelijk
Een greep uit het repertoire toont liederen van John Rutter, Boudewijn de Groot, Franz Schöggl en Claudia de Breij. Het wordt een bijzondere avond, gevuld met een rijk programma. Geef jezelf en je vrienden een onvergetelijke, muzikale, en plezierige avond cadeau in de Verrijzeniskerk in Oosterhout en reserveer nú je kaarten!

Je steunt Poppy’s
De opbrengst van deze avond is bestemd voor Inloophuis Poppy’s, een fijne en sfeervolle ontmoetingsplek voor mensen die direct of indirect geraakt zijn door kanker. Om het inloophuis en de activiteiten van deze stichting volop te laten draaien is geld nodig. Poppy’s moet zelf zorgen voor haar inkomsten. Dit eerste Poppy´s benefietconcert is een mooie gelegenheid om dit goede doel te ondersteunen én te kunnen genieten van een geweldig mooie avond. En wie weet win je de hoofdprijs in onze loterij!

Kaarten
De kaarten voor dit concert zijn beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij! Koop je kaarten bij een van de verkooppunten in Oosterhout en Dongen, zie overzicht hieronder. Heb je een vraag of wil je via Poppy’s kaarten reserveren, stuur een bericht naar: benefietconcert@inloophuispoppys.nl

Graag tot ziens op 21 april!

Wat:             Benefietconcert Poppy’s
Waar:          Verrijzeniskerk, Vondellaan 43, Oosterhout
Wanneer:    Vrijdag 21 april
Aanvang:    Ontvangst 19.00 uur – aanvang 19.30 uur – verwachte eindtijd circa 22.30 uur, met gezellige nazit!
Prijs:           € 15 per kaart

Kaartverkooppunten:

– Dongen: Bruna, Hoge Ham 154
– Oosterhout: VVV Uitpunt/de Bussel
– Oosterhout: Boekhandel Bruna, Arkendonk
– Oosterhout: Boekhandel het Verboden Rijk, centrum
– Oosterhout: Kantoorboekhandel Bourgonje, Zuiderhout
– Oosterhout: Inloophuis Poppy’s, Mathildastraat 31

Parkeerplaatsen voor Mindervaliden
Bij de hoofdingang van de Verrijzeniskerk zijn diverse mindervaliden Parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je hiervan gebruik maken tijdens ons Benefietconcert, dan adviseren wij je vroegtijdig aanwezig te zijn. De ontvangst is vanaf 19.00 uur.

Oosterhouts Mannenkoor

 

Strijkersensemble Camera Musicorum Bredana

 

 

 

Koor Chordanova

Verrijzeniskerk