Datum/Tijd
14/06/2022
12:00 - 13:30

Locatie
Inloophuis Poppy’s

Categorieën


 Ontspanning voor hoofd en lichaam gegeven door Wendy Tio

Soms lijkt je ‘levensparkeerplaatsje’ aardig vol te staan. ‘Geparkeerde’ gedachten en emoties zorgen ervoor dat je hoofd en lichaam zwaar en overladen aanvoelen. Een Access Bars® sessie waait een frisse wind door je energiehuishouding en brengt meer rust, ruimte, helderheid en ontspanning in je hoofd en lichaam. Het is een manier om zonder te praten gedragspatronen en ‘vastzittende’ gedachten, overtuigingen en emoties die je leven bepalen te veranderen.Het is alsof je de delete-knop op je computer indrukt.  

Door de Bars®-punten op het hoofd licht vast te houden, worden deze actief waarmee je daadwerkelijk de hersengolven verlaagt, je hersenen komen hierdoor in een ‘stand’ die vergelijkbaar is met diepe meditatie.  De sessies worden gegeven door Wendy Tio.

Tijdens een Access Bars® sessie van ongeveer 60 minuten, lig je heerlijk (met kleren aan en eventueel onder een deken) op een behandeltafel terwijl er 32 punten, “de Bars”, op je hoofd zachtjes worden aangeraakt.

En na afloop?
Het minste wat kan gebeuren is dat het voelt alsof je een heerlijke hoofdmassage hebt gehad, in het beste geval verandert je hele leven.

VoorbereidingOok je voeten worden 2x aangeraakt. Daarom zou het fijn zijn als je van tevoren je voeten wast. Als je hebt, mag je ook een groot badlaken meenemen. Als je die niet hebt, hebben we die bij Poppy’s liggen. 

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.