Datum/Tijd
25/04/2017
10:00 - 12:00

Locatie
Inloophuis Poppy's

Categorieën


More Energy staat voor het geven van energie, het verminderen van pijnklachten en de behandeling van een groot scala aan fysieke- en emotionele problemen. Die kunnen door twee op zichzelf staande behandelmethoden worden behandeld: Regenesis Healing of Magnetiseren. Beide methoden geven geen bijwerkingen, zijn veilig en zorgen voor opmerkelijke resultaten.

Daarom
Mensen die geraakt zijn door kanker kunnen in het Inloophuis Poppy’s kennis maken met More Energy. Als vorm van ontspanning, een manier om blokkades op te heffen, maar vooral ook als methode om nieuwe energie te verkrijgen.

Aantal deelnemers: Door de persoonsgerichte behandeling is slechts een 1-op-1 behandeling mogelijk. Om meerdere gasten te kunnen helpen, zal de behandeling zo’n 20 tot 30 minuten duren.

Benodigdheden: Neem je deel aan de workshop Magnetiseren, draag dan makkelijk zittende kleding en breng een eigen badlaken mee voor op de behandeltafel. Tijdens de behandeling kun je je kleding aan houden, maar schoenen en eventuele leren broekriem moeten uit.

Wanneer: elke twee weken op dinsdag tussen 10:00 en 12:00 uur.
Bijdrage: € 3,50 per behandeling

Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.