Lotgenotengroep voor naasten

Wanneer

25/09/2023    
19:00 - 20:30

Waar

Poppy's
Mathildastraat 69, Oosterhout, 4901 HC

Evenement type

We streven ernaar om lotgenoten met elkaar in contact te brengen. Het blijkt erg fijn te zijn om in contact te komen met mensen die dezelfde ervaringen hebben en weten wat je doormaakt.

Op 28 augustus gaan we van start met een lotgenotengroep voor naasten van mensen met kanker. Want kanker heb je niet alleen. Als je naast een dierbaar persoon staat die ziek is dan heeft dat veel effect op jou. Sommige mensen vinden contact met lotgenoten fijn. Het uitwisselen van ervaringen en het delen van gevoelens met anderen kan ook jou helpen een moeilijke periode door te komen. Wellicht krijg je als naaste schuldgevoelens of maak je je veel zorgen en ervaar je stress? En hoe zorg je in deze periode ook voor jezelf? Wees welkom om ervaringen uit te wisselen en te delen. De groep wordt begeleid door Helga en Henny, beide verbonden aan Poppy’s.

Voor de lotgenotengroepen kun je je aanmelden via e-mail: info@inloophuispoppys.nl. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden dan nemen wij contact met je op.

De groep komt elke laatste maandag van de maand bijeen en heeft maximaal 8 deelnemers. Bij meer animo starten we een nieuwe groep op.