Wanneer

03/03/2020    
19:30 - 21:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Inloophuis Poppy's
Mathildastraat 69, Oosterhout , Noord-Brabant, 4901 HC

Evenement type

Lezing ‘Een andere kijk op kanker: over emoties, adem en ondersteuning’

Deze lezing gaat over de kracht van adem en emoties.

Arts en ademtherapeut Nadja Benschop maakt duidelijk hoe zij kankerpatiënten en hun partner hierbij op vernieuwende en effectieve wijze ondersteunt.

Nadja: “Zuurstof leidt bij veel soorten kanker tot vertraagde celdeling en daarmee minder uitzaaiing en groei van tumoren. Ook onverwerkte emoties kunnen een grote rol spelen bij de prognose van de ziekte. Hier is iets aan te doen. Met behulp van ademhalingsoefeningen en andere technieken is het mogelijk om de klachten die met kanker gepaard gaan te verminderen en je prognose te verbeteren.” Doordat de technieken die Nadja toepast zowel op het lichaam als op het mentale en emotionele vlak werken, kun je blijvende veranderingen bewerkstelligen. Veranderingen die voor de rest van je leven effect hebben.

Je adem heb je zelf bij je, het is gratis en het minst gebruikte helingsinstrument in de Westerse wereld. Nadja vertelt daarom graag tijdens deze interactieve lezing meer over de relatie tussen adem, emoties en kanker. Verder ervaar je zelf wat verschillende soorten ademhaling met je doen en leer je een ademoefening die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.

Nadja Benschop heeft zich de afgelopen 20 jaar verdiept in de oncologie. Eerst als arts in de ontwikkeling van nieuwe kankermedicijnen en de afgelopen 13 jaar ook als ademtrainer. De technieken die ze toepast brengen veel voordelen: minder bijwerkingen, meer energie, sterkere draagkracht en toegenomen vitaliteit.

Lezing: 19.30 – 21.00 uur
Inloop: vanaf 19.00 uur

Natuurlijk is er gelegenheid tot napraten.

Deelname is gratis, aanmelden kan via onderstaand formulier.

Reserveringen

Deze activiteit is volgeboekt.