Wanneer

15/12/2021    
14:00 - 16:00

Waar

Inloophuis Poppy's
Mathildastraat 69, Oosterhout , Noord-Brabant, 4901 HC

Evenement type

Wil je een lichtje opsteken voor je dierbaren én Inloophuis Poppy’s steunen? Kom dan op 8 of 15 december naar het Inloophuis Poppy’s . Daar staat van 14.00 tot 16.00 uur een kraampje waar  onze vrijwilligers de kaarsenzakken verkopen. Een kaarsenzak kost 2,50 euro. Je kunt kiezen uit kaarsenzakken die al beschreven en beschilderd zijn. Je kunt ook een kaarsenzak zelf decoreren, wat de zak heel persoonlijk en betekenisvol maakt. In de huiselijke kring samen een mooie herinneringszak maken is heel bijzonder! We vragen iedereen een mondkapje te dragen en de 1,5 m. te bewaren.

Poppy’s steunen
De opbrengst van alle verkochte kaarsenzakken gaat naar Inloophuis Poppy’s. Je steunt dus met je aankoop de koffie-inloop en het brede aanbod aan ontspannende en creatieve activiteiten, dat we kunnen realiseren dankzij de inzet van een mooie groep vrijwilligers. En dat komt uiteraard ten goede aan de gasten van Poppy’s, die geraakt zijn door kanker en het fijn vinden dat er zo’n fijne plek is waar je niets moet en waar je lotgenoten kunt ontmoeten.


Sfeervolle lichtjes
Helaas kan dit jaar de Lichtjesavond op de begraafplaats Leijsenakkers op 17 december niet doorgaan. Wil je opdezelfde avond toch thuis in de tuin of balkon het “gezamenlijk aansteken” in Oosterhout dan is dat een mooi idee. Op een andere dag tijdens de feestdagen de kaarsenzakken te ontsteken om iemand een hart onder de riem te steken of te herinneren, kan natuurlijk ook.