Datum/Tijd
10/12/2024
08:45 - 13:15

Locatie
Cambreur College, gebouw C

Categorieën


Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over gezond eten en hoe voeding kan ondersteunen tijdens en na behandelingen tegen kanker. De workshop is gebaseerd op de Chinese medicinale voedingsleer en biedt een combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden.

Tijdens het theoretische gedeelte geeft docent Dolf Chin See Chong uitleg over de invloed die voeding kan hebben op je gezondheid, zowel positief als negatief. Je leert welke voedingsstoffen het immuunsysteem kunnen versterken en welke je misschien beter kunt laten staan. De nieuwste inzichten en onderzoeksresultaten worden gedeeld, zodat je goed geïnformeerd bent over wat je kunt doen om je immuunsysteem en vitaliteit te bevorderen.

Na de theorie is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en bereiden we samen een lunch die je lichaam ondersteunt tijdens behandelingen. We laten je zien hoe je met eenvoudige ingrediënten en kooktechnieken gezonde en smakelijke maaltijden kunt bereiden. We koken in de keuken van het Cambreur College in Dongen.

Partners zijn ook van harte welkom! We begrijpen dat partners vaak verantwoordelijk zijn voor het bereiden van maaltijden en willen hen ook ondersteunen met kennis en vaardigheden.

Deze workshop wordt gegeven door Dolf Chin See Chong. Hij is docent Chinfood® Voedingsconsulent bij Total Health en al 25 jaar werkzaam als acupuncturist in Breda.

Programma:

De inloop is vanaf 8.45 en om 9.00 starten we. Om 11.00 gaan we samen koken en na afloop samen aan tafel. Aan het einde van de workshop is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Rond 13.15 uur ronden we af. 

Locatie:  Cambreur college, gebouw C, Monseigneur Schaepmanlaan 2, 5103 BC Dongen  

Ben je bekend met allergieën? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld


Reservering

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.