Wanneer

16/01/2024    
08:45 - 13:15

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Cambreur College gebouw B (VMBO-gebouw)
Monseigneur Schaepmanlaan 2, Dongen, Noord Brabant , 5103 BC, Brabant

Kookworkshop: ontdek de ondersteunende kracht van voeding bij kanker

Tijdens deze bijeenkomst leer je meer over gezond eten en hoe voeding kan ondersteunen tijdens en na behandelingen tegen kanker.
De workshop is gebaseerd op medicinale voedingsleer en biedt een combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden.
Tijdens het theoretische gedeelte geeft Dolf uitleg over de invloed die voeding kan hebben op je gezondheid, zowel positief als negatief. Je leert welke voedingsstoffen het immuunsysteem kunnen versterken en welke je misschien beter kunt laten staan.
De nieuwste inzichten en onderzoeksresultaten worden gedeeld, zodat je goed geïnformeerd bent over wat je kunt doen om je immuunsysteem en vitaliteit te bevorderen.
Na de theorie is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en bereiden we samen een lunch die je lichaam ondersteunt tijdens behandelingen. We laten je zien hoe je met eenvoudige ingrediënten en kooktechnieken gezonde en smakelijke maaltijden kunt bereiden.
Partners zijn ook van harte welkom! We begrijpen dat partners vaak verantwoordelijk zijn voor het bereiden van maaltijden en willen hen ook ondersteunen met kennis en vaardigheden.
Deze workshop wordt gegeven door Dolf Chin See Chong. Hij is docent Chinfood® Voedingsconsulent bij Total Health en al 25 jaar werkzaam als acupuncturist in Breda.
Programma
Inloop 08:45 uur
Start theorie 09:00 uur
Praktijk 11:00 uur
Lunch 12:30 uur
Vragen 13:00 uur
Sluiting 13:15 uur
Ben je bekend met allergieën? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze activiteit.