Datum/Tijd
22/03/2023
19:30 - 21:30

Locatie
Inloophuis Poppy’s

Categorieën Geen Categorieën


Lezing over euthanasie & palliatieve sedatie

Let op! Je kunt niet meer reserveren, alle plaatsen zijn vergeven. Als je een mail stuurt met naam en telefoonnummer naar info@inloophuispoppys.nl dan nodigen we je uit voor de volgende keer. Als er afmeldingen zijn dan bellen we je en kun je alsnog deelnemen. 

Poppy’s, centrum voor leven met en na kanker organiseert op 22 maart aanstaande een lezing over euthanasie en palliatieve sedatie.

Vrijwel iedereen denkt wel eens na over zijn levenseinde, zeker als je een ernstige ziekte hebt. Vaak is dit omgeven met veel vragen en twijfels. Hoe stel je je dat voor, doodgaan? Hoe gaat dat eigenlijk? In hoeverre kun je zelf de regie houden? Wanneer kun je bij een naderend levenseinde vragen om euthanasie en hoe doe je dat dan? Wat kan je behandelend arts bieden aan palliatieve zorg, en wanneer en onder welke voorwaarden is euthanasie of palliatieve sedatie mogelijk?

In deze bijeenkomst gaat Willem van Nijnatten over deze en alle andere vragen met de deelnemers in gesprek. Willem (1950) is 40 jaar werkzaam geweest als huisarts, de laatste jaren ook als huisartsopleider. Hij is sinds euthanasie in Nederland toegestaan werd ook werkzaam geweest als SCEN-arts (euthanasie consulent). In de hoedanigheid van huisarts en SCEN-arts heeft hij veel ervaring met stervensbegeleiding, euthanasie en palliatieve sedatie.

De lezing vindt plaats bij Poppy’s, Mathildastraat 69 in Oosterhout. Inloop vanaf 19.30 en om 20.00 starten we. Iedereen die belangstelling heeft is welkom. Wel vinden we het fijn als u zich vooraf aanmeldt. Uiteraard is er na de lezing volop gelegenheid om na te praten.  

Reservering

Deze activiteit is volgeboekt.