Datum/Tijd
24/09/2017
12:00 - 17:00

Locatie
Markt oosterhout

Categorieën


In Oosterhout is het al een begrip: Inloophuis Poppy’s. Nu de rest van de Amer- en Dongestreek nog…!
Het Inloophuis biedt een ontspannen ontmoetingsplaats voor mensen die geraakt zijn door kanker en hun naasten. Poppy’s doet er alles aan dat haar gasten zich zo prettig mogelijk voelen en biedt vele activiteiten. Vanuit de wens dat dit initiatief kan blijven bestaan organiseert Poppy’s een BeneFiets marathon.

Dat Oosterhout een fietsstad is, wordt duidelijk als je kijkt naar de hoeveelheid fietsverenigingen en diverse fiets-en mountainbike-parcours rondom Oosterhout. Daarom hopen wij op een stormloop van aanmeldingen voor BeneFiets! Wij nodigen iedereen uit om op zondag 24 september te komen fietsen op de Markt op een echte spinning-fiets.

Markt vol fietsen
Willemsen Sport en K-Fitness zorgen beiden voor spinning fietsen en spinning masters. Ook hier een fantastische samenwerking, allemaal voor inloophuis Poppy’s! De nieuwste fietsen komen op de Markt te staan. Voor de kenners: de Tomahawk IC7 colour bikes van Willemsen Sport en de Bodybikesmart + van K-Fitness. Op welke fiets u komt te zitten, kunnen wij – vanwege organisatorische redenen – van tevoren niet beloven .

Deelnemers kunnen van 12.00 – 17.00 uur fietsen voor dit fantastische doel. We hebben maar liefst 100 (!) fietsen staan op de Markt in Oosterhout. Het is dus een evenement waar je U tegen zegt! U kunt een fiets huren voor € 12,50 per uur. Omdat het deze zondag ook Wereld Kinderdag is hebben wij ook vijf kinderfietsen geregeld, zodat ook de kinderen mee kunnen doen.

Aanmelden
Draagt u dit doel een warm hart toe? Wilt u zelf komen fietsen, samen met vele honderden andere deelnemers, op de – hopelijk zonovergoten – Markt? Dan kunt u zich hieronder aanmelden en het sponsorbedrag overmaken naar Poppy’s rekeningnummer:

NL81 RABO 0187 4646 77
t.n.v. Stichting Inloophuis Poppy’s in Oosterhout

Het bedrag wordt bepaald door het aantal uren dat u wilt meedoen. Let op: Pas na aanmelding én betaling is uw inschrijving definitief. En wilt u Poppy’s steunen zonder te fietsen: vanzelfsprekend zijn we blij met iedere gulle gift.

Bij slecht weer gebruiken we een alternatieve locatie vlakbij de Markt. BeneFiets gaat dus door in alle weersomstandigheden.
Graag tot ziens op 24 september!

 

[contact-form-7 id=”1489″ title=”Benefiets”]